onsdag den 7. august 2013

Husmoder porno

Det er pressens kælenavn af 50 shades og Grey triologien. Okay hun kan ikke lege med ordene, lidt langtrukken ind i mellem. Men hun har banet vej for en ny genrer. Jeg har læst dem alle 3. Og nydt det. Stor og grænsebrydene kærlighed, dæmoner der truer, krydret med lidt biljagt, mordforsøg og sober sex.

Bruce Springsteen

I en periode har jeg ikke fået læst så mange bøger, som jeg gerne ville, men det kommer stærkt tilbage. Det er ingen hemmelighed at jeg er en krimisluger i stor stil. Men andre genrer bliver der også plads til. Jeg er en stor fan af Bruce Springsteen, og har slugt disse 2 bøger:

Begge viser os Bossen over dem alle på godt og ondt. Abolut gode bøger, der kan anbefales til alle Springsteen fans.

Sommeren er over os

Solen sender sine livsgivende stråler ned til os. Og vi higer og tager grådigt, så mange vi kan. Og nyder hvert et øjeblik vi får i haven.







Vi var i Lønstrup i ferien, og jeg måtte jo selvfølgelig ind i min yndlingsbutik - Maja. Jeg har før været heldig at finde en mekanisk spilledåse i form af en karrusel. Denne gang fandt blikket på et skab med kattefigurer fra Rosina Wachtmeister. Og selvfølgelig skulle jeg have en med hjem, det er da klart, er det ikk?. Måske ikke ud fra min mands synspunkt..... men der er jo også så meget de kære mænd ikke forstår ;-)
Her er den så